top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıErkin Erşan ÇANKAYA

Başlığınız: Blogunuz Ne Hakkında?

Örnek Başlıklar: Bloguma Hoş Geldiniz veya Dünyama Hoş Geldiniz veya (Blog Adı)'na Hoş Geldiniz


Yazının SEO'sunu iyileştirmek için başlığa anahtar kelime girin.


Herkese merhaba dediğinize göre artık kendinizi tanıtmaya başlayabilirsiniz. İlk blog yazınız, okurlarınıza kısa bir açıklamayla kim olduğunuzu tanıtma, blogunuzun ne hakkında olduğunu belirtme ve neden blog yazdığınızı anlatma fırsatını sunar. Aynı zamanda kişisel veya komik bir şeyler de paylaşabilir ya da kendinizin veya işletmenizin bir fotoğrafını ekleyebilirsiniz. Okurlarınıza gelecek blog yazılarından ne bekleyebilecekleri hakkında bir fikir verin.



Yazınızın düzgün ve SEO dostu olmasını sağlamak için tüm başlıklarınızı aşağıda Başlık 2'ye göre biçimlendirin.


Okurlarınızın takip etmesini kolaylaştırmak için giriş bölümünüzü 2 veya 3 ana noktaya ayırmak iyi olacaktır. Her paragraf veya paragraf çifti, tek bir konuya odaklanmalıdır.


Yazı Ayarlarınızı Kontrol Edin


Sol taraftaki kenar çubuğunu keşfedin. Yazınıza renk katmak için medya ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda kapak görüntüsünü değiştirebilir, SEO Ayarlarını optimize edebilir, kategori ya da etiketler ekleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Her sekmeyi keşfetmeye biraz zaman ayırın ve gelecek yazılarınızı nasıl geliştirebileceğinizi öğrenin.

Kapanış Mesajı Ekleyin

Blogunuzu ana mesajınızı tekrarlayarak sonlandırın. Bir espri ya da ucu açık bir soru ile kapatabilirsiniz.

Bu alanı, okurlara yapabilecekleri şeyler hakkında öneriler sunmak için kullanın. Okurları yorum yazmaya davet edin veya ana eyleminizi içeren bir düğme ekleyin (Ör. Hemen Al veya Abone Ol).

1 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page